top of page

POLITICĂ DE SIGURANȚĂ ȘI SĂNĂTATE

Ultima actualizare septembrie 2021

 

 

Sănătatea și siguranța participanților și colaboratorilor noștri sunt extrem de importante pentru noi, motiv pentru care implementăm următoarele măsuri de siguranță necesare în această perioadă.

 

 1. Participarea la atelierele care au loc în interior (atelier foto de spectacol coordonat de Adi Bulboacă și atelier foto de studio coordonat de Ionuț Staicu) va fi permisă doar persoanelor care prezintă dovada vaccinului împotriva virusului SARS-CoV-2 (min. 10 zile de la finalizarea schemei complete) sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii evenimentului) sau rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii evenimentului).

 2. Purtarea măștii de protecție care să acopere atât gura cât și nasul va fi necesară pentru participarea la oricare dintre atelierele Walk & Shoot la sesiunile de introducere și de feedback când stăm cu toții împreună.

 3. Dacă în ziua atelierului manifestați simptome de răceală (rinoree, durere în gât, febră, dureri musculare necauzate de activitate sportivă prealabilă, tuse etc.) vă rugăm să ne anunțați și să nu vă prezentați la atelier. O să vă puteți alege participarea la un alt atelier viitor. 

 4. Măsurile de siguranță luate de echipa noastră enumeră:

  • Toți membrii echipei Walk & Shoot sunt vaccinați cu schema completă;

  • Toți membrii echipei Walk & Shoot vor purta mască de protecție;

  • Fiecare atelier se desfășoară cu o grupă redusă numeric de participanți;

  • Cât timp vremea va fi favorabilă sesiunile de introducere și de feedback vor fi organizate în exterior;

  • Vom pune la dispoziția participanților măști de protecție și dezinfectant.

bottom of page