top of page

TERMENI ȘI CONDIȚII

Ultima actualizare septembrie 2021

 

 

Termenii si conditiile de mai jos se refera la navigarea sau inscrierile efectuate pe site-ul www.w-s.ro si participarea la atelierele Walk & Shoot. Pentru a avea toate informaţiile legate de condiţiile înscrierii şi participării la atelierele Walk & Shoot, vă rugăm să citiţi cu atenţie cele de mai jos. În cazul în care aveţi întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactaţi la andreea@w-s.ro

 

INFORMAȚII DESPRE ÎNSCRIERE LA ATELIERE

Înscrierea la atelierele Walk & Shoot se face on-line prin cumpărarea unui bilet. Puteți viziona toate atelierele viitoare în pagina ATELIERE. În descrierea fiecărui atelier, în partea de jos a paginii există secțiunea de bilete de unde puteți cumpăra unul sau mai multe bilete. Înainte de a cumpăra va rugăm să citiți cu atenție detaliile atelierului (dată, program etc.).

Prețul fiecărui atelier este afișat în descrierea atelierului. Prețurile sunt întotdeauna în lei. Locurile la ateliere sunt limitate, în funcție de specificul atelierului grupele variind între 10 și 15 persoane maximum. Plata se face cu cardul, integral, la achitarea on-line a biletului pentru atelierul vizat. 

Procesul de cumpărare a unui bilet cuprinde următorii pași:

1. Selectare număr de bilete dorite la atelierul vizat și apăsare buton "finalizează comanda".

2. Completarea detaliilor de facturare și completarea detaliilor pentru bilet (puteți bifa că sunt aceleași cu detaliile de facturare, după caz). Pentru emiterea facturii participantul va trebui să completeze inclusiv secțiunea adresă.

3. Acceptarea condițiilor și politicilor Walk & Shoot pentru respectivul atelier. Vă recomandăm să le citiți în integralitate.

4. Plata on-line securizată cu cardul. 

Veți primi un e-mail despre confirmarea plății și bilet anexat. Nu este nevoie să tipăriți biletul; este suficient să îl arătați la începutul atelierului pe telefon. Cu minim 2 zile înainte de atelier veți primi un e-mail informativ despre atelier, inclusiv locul de întâlnire pentru introducerea teoretică. Este important să ne lăsați datele de contact corecte pentru a vă putea transmite toate aceste detalii. 

DESPRE ATELIERE

Din septembrie 2021 majoritatea atelierelor noastre au o durată de 2 zile, feedback-ul oferit de coordonator participanților fiind de regulă în ziua a 2a.

Fiecare atelier are aceeași structură: Introducere teoretică, Practică și Feedback de la coordonator pentru o selecție de imagini făcute de participant în cadrul atelierului. Fiecare atelier este coordonat de un fotograf profesionist. Practica fotografică durează în medie 8 ore cu o pauză de prânz.

Prânzul nu este inclus în preț. Cu excepția atelierului de peisaj urban/ rooftops coordonat de Cornel Lazia, transportul nu este inclus în preț. 

Pentru sesiunea de feedback, din motive logistice de facilitare a unei sesiuni eficiente de feedback veți transfera către andreea@w-s.ro o selecție de fotografii realizate de dumneavoastră în cadrul atelierului. Aceste fotografii vor fi utilizate doar pentru feedback, ulterior ele fiind șterse din memoria computer-ului nostru și nefiind utilizate de către noi pentru promovare.

 

INFORMAȚII DESPRE POLITICA DE ANULARE ȘI RAMBURS 

Ne rezervăm dreptul de a modifica fără vreo notificare prealabilă datele de desfășurare ale atelierelor sau orele de desfășurare în cazul în care acest lucru este impus din motive obiective. Dacă anulăm noi atelierul vom restitui integral costul biletelor sau veți putea să vă programați la alt atelier cu un cost similar. 

Dacă doriți să anulați participarea la unul din atelierele noastre vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la andreea@w-s.ro. Pentru o rambursare completă trebuie să anulați cu cel puțin 2 săptămâni (14 zile calendaristice) înainte de începerea evenimentului. Pentru rambursare de 50% trebuie să anulați cel târziu cu o săptămână (7 zile calendaristice) înainte de începerea evenimentului. Dacă anulați în săptămâna evenimentului, rambursarea nu mai este eligibilă. Puteți solicita însă reprogramarea la alt eveniment cu cost cel puțin egal cu cel anulat.

INFORMAȚII DESPRE PARTICIPAREA LA ATELIERE

Documentăm fotografic fiecare atelier. Fotografiile realizate sunt utilizate exclusiv pentru comunicarea și promovarea Walk & Shoot. Dacă doriți să nu fiți fotografiat/ă vă rugăm să ne spuneți la începutul atelierului. Idem și pentru înregistrări video, când este cazul. 

Pentru atelierele de fotografie de spectacol coordonat de Adi Bulboacă, de portret în lumină naturală coordonat de Cristian Crisbășan și de studio coordonat de Ionuț Staicu, în vederea utilizării viitoare a imaginilor realizate în cadru atelierului, participanții:

1. Au dreptul de a utiliza fotografiile realizate în cadrul atelierului în scopul promovării personale ca fotograf, inclusiv în cadrul propriului portofoliu, atât timp cât nu aduc atingere reputației ori demnității persoanelor fotografiate.

2. Pentru orice altă formă de utilizare a fotografiilor (i.e.: utilizarea în cadrul unei expoziții, vânzarea sau donarea către terți a dreptului de utilizare, utilizarea în scop comercial) trebuie să contacteze în prealabil reprezentantul Walk & Shoot pentru a începe demersul de obținere a acordului celor fotografiați. 

 

Reguli pentru o bună desfășurare a atelierelor:

  • în e-mailul pe care îl transmitem înainte de începerea atelierului vă lăsăm un număr de telefon de contact; vă rugăm să îl salvați și să ne sunați dacă întârziați la atelier;

  • vă rugăm să aveți o atitudine respectuoasă față de echipa Walk & Shoot, subiecții foto (când este cazul) și ceilalți participanți;

  • ne rezervăm dreptul de a nu vom accepta participanți în stare de ebrietate sau sub influența stupefiantelor;

  • ne rezervăm dreptul de a exclude din atelier orice participant care face remarci discriminatorii la adresa celor prezenți sau comportă atitudini agresive;

  • vă rugăm să veniți pregătiți pentru atelier, cu echipamentul necesar (cameră foto, obiective, baterii, card/uri de memorie etc.). Acceptăm și persoane care doresc să fotografieze cu telefonul mobil;

  • vă rugăm să luați în considerare recomandările din e-mail-ul pe care îl transmitem înainte de începerea fiecărui atelier cu privire la încălțăminte comodă sau îmbrăcăminte lejeră în cazul atelierelor în care mergem mult pe jos.

COMUNICAREA

Comunicarea va fi realizată în scris. Pentru orice întrebare sau sugestie vă rugăm să transmiteți un e-mail la andreea@w-s.ro sau să utilizați opțiunea de mesaj direct în pagina noastră de Facebook sau cea de Instagram

Noi transmitem newslettere și e-mail-uri informative cu o frecvență neregulată. Vă puteți abona la comunicările noastre completând formularul din josul paginii. În cazul în care nu mai doriți să primiți comunicări de la noi apăsați butonul de dezabonare din e-mailul primit. 

bottom of page